Mağaza ve satış noktaları aydınlatma sistemleri, modern çağın gereklilikleri ile birlikte her geçen gün gelişmekte; yenilikçi teknolojiler ve etkileyici tasarımlar hem üreticilere hem de tüketicilere birçok fayda sağlayabilmektedir. LED ışık kaynağı bir çok alanda olduğu gibi bu alanda da farklı teknolojiler ile bir araya gelerek klasik aydınlatma çözümlerine farklı bir bakış açısı kazandırmıştır.

Işığın büyüleyici gücü artık “İnsan Odaklı Aydınlatma Sistemleri”
ile doğru zamanda doğru ışığı bir araya getirerek mekana ve zamana özel atmosferler oluşturabiliyor.

“LED IQ”
ile yenilikçi aydınlatma çözümleri düşük enerji tüketiminin yanı sıra ışığı yoğunluk ve renk olarak değiştirerek farklı ışık efektleri yaratabilir. Akıllı sistemler, alışverişe sadece bir tüketim konsepti olarak yaklaşmanın ötesinde “enerji verimliliği”
ile tasarımlara değer katabilmektedir.

Ürünleri dikkat çekici bir şekilde sergilemek için iyi bir ışıklandırma belirleyici bir faktördür; ancak doğru bir aydınlatma sürdürülebilir olduğu sürece etkisini gösterebilir. Bu nedenle Trilux, mağaza ve satış noktaları için geliştirdiği aydınlatma çözümlerinde yenilikçi sistemlerin avantajlarının hepsini bir araya getirmeyi amaçlar. Yüksek renksel geriverim, verimli ışık spektrumu, düşük ısı, renk canlılığını koruma ve düşük enerji tüketimi sağlayan akıllı çözümler ve daha fazlası için...

Lineer Aydınlatma Sistem Çözümleri (C-line, Eline...)

Aydınlatma Kontrol Sistemleri daha fazla bilgi için...

Light & Retail Broşürü indirmek için tıklayınız

Please choose your preferred language.
Switch to English