LED teknolojisindeki hızlı ilerlemeler nedeniyle, aydınlatma çözümleri için taleplerin ve beklentilerin sürekli artması aydınlatma sistemlerini gittikçe daha karmaşık ve daha çeşitli hale getirmektedir.

Aydınlatma endüstrisindeki bu hızlı dönüşüm ile birlikte yeni teknolojiler ve trendler ile dijitalleşen aydınlatma sektörü bu alanda güncel uzmanlığı kaçınılmaz kılmaktadır.

Aydınlatma teknolojisindeki en güncel gelişmelerin uzman bakış açılarıyla ürünlere ve uygulamalara ideal bir şekilde yansıtmak özellikle profesyonel aydınlatma çözümleri için hayati önem taşımaktadır.

Trilux Akademi, aydınlatma sektörü ile ilgilenen herkes için bir çözüm ortağı olan; profesyonel aydınlatma ile ilgilenen herkesin aydınlatma üzerine donanımlarını arttırma odaklı çalışmalar yapan bir eğitim kurumudur.

Trilux Akademi, bu kapsamda sertifikalı eğitimler, yerinde eğitimler, dünyanın her yerinden erişim olanağı sağlayan online web seminerler (webinar), modular seminerler (LED Driving Licence), tema günleri şeklinde geniş bir yelpazede sunmakta olduğu eğitim olanakları ile dinamik olan sektöre oryantasyon sağlamaktadır.

Daha fazla bilgi için ...
Trilux Akademie

Eğitim takvimi için
Tıklayınız

Please choose your preferred language.
Switch to English