Akıllı Aydınlatma Sistemleri, akıllı şehirlerin temelini oluşturuyor.

Aydınlatma sistemleri her geçen gün daha da akıllı hale gelmekte ve yenilikçi sistemler şehir aydınlatmalarında kullanıldığında oldukça farklı ve etkileyici uygulama imkanları sağlayarak şehirleri bambaşka boyutlara taşımaktadır.

Sensörlü aydınlatma unsurları, park yerlerinin belirlenmesinden kablosuz internet erişimi sağlanmasına ve elektrikli araçlar için birer şarj istasyonu olmasına kadar bir şehri cazipleştirme adına birçok şeyi beraberinde getirmektedir.

Trilux iç ve dış mekan uygulama alanlarına özel olarak tasarlanmış yenilikçi ve ekonomik aydınlatma çözümleri ile akıllı şehirler için ürün ve uygulama seçenekleri sunmaktadır.

Akıllı Şehir Aydınlatma Sistemlerinin Avantajları
Akıllı aydınlatma sistemleri %80'e kadar enerji tasarrufu ve bakım maliyetlerinde %50'ye varan ekonomik kazançlar sağlayabilmektedir. Bu sistemlerle aydınlatmadan doğan CO2 (karbondioksit) salınımı ciddi oranlarda azalır. Ayrıca gelişmiş aydınlatma sistemleri ile yollarda daha fazla güvenlik sağlanır. İnternet bağlantısı aracılığıyla tüm aydınlatma unsurları basitçe tek bir merkezden kontrol edilebilmektedir. Arıza ve durum raporları güncel olarak web tabanlı yazılım üzerinden kontrol edilip; enerji tüketimi anlık olarak okunabilir ve ayarlanabilir.

Trilux dış mekan akıllı aydınlatma sistemleri, geniş kullanım alanı ve kullanıcı kolaylığı ile yüksek operformanslı ve kullanıcı dostu bir aydınlatma sistemidir. Sistem genel olarak dış mekan aydınlatma unsurlarının basit ve rahat bir şekilde ortak bir ağa bağlanmasına, kontrol ve takip edilmesine olanak tanır.

Akıllı Şehir Aydınlatma Sistemi Ürünleri

Lumega IQ

ConStela LED

Viacon LED

Trilux Dış Aydınlatma Kontrol Sistemi

Daha fazla bilgi için.. Trilux Smart City

Please choose your preferred language.
Switch to English