Modüler sıcaklık kontrol cihazları ailesinin üyesi olan ET1122 ve ET1112 den oluşan ürün grubumuza bir yenisi daha eklendi.

4 kanallı modüler PID sıcaklık kontrol cihazımızın model numarası ET1124’tür. Yeni ürünümüz, siparişte belirtilen sensör tipine göre termokupl veya Pt-100 girişli olarak üretilmektedir. Tek ünite ile 4 bölgenin eş zamanlı PID kontrolünü yaparak siz değerli müşterilerimize ekonomik çözümler sunarken aynı zamanda ekstra kablolama yükünü de azaltır.

ET11XX ayarlama ve izleme için ENDA Modbus Studio programı kullanılabilir. PC ile ENDA cihazları arasındaki bağlantı ECON-485 gibi USB/RS485 çeviriciler ile yapılır. ENDA Modbus Studio ile tüm modüllere ulaşılıp ayar yapılabilir, izlenebilir ve veriler kayıt edilebilir.

Ekransız, ince modüler yapısı ile pano içi kullanıma uygun olarak tasarlanan cihaz PC, PLC veya ENDA MT serisi HMI gibi cihazlardan kontrol edilebilir.

ENDA ailesi ile kompakt çözüme ulaşmak isteyen kullanıcılarımız, EMM9510 model numaralı universal gösterge cihazımızı kullanarak, RS485 bağlantısı sayesinde tek ekranda 10 bölgeye kadar sıcaklık değerlerini izleyebilir, gerektiğinde parametre değerleri EMM9510 üzerinden değiştirilebilir. Bu sayede, ekstra HMI için program yazılmadan, renkli ekran üzerinden proses değerleri kolaylıkla kontrol edilebilir.

Daha fazla bilgi için ...
ET1124
EMM9510

Please choose your preferred language.
Switch to English